×
×

گفتگوی قشقایی آنلاین با مهندس رامین میرحاصلی از جوانترین اساتید دانشگاه

  • کد نوشته: 4696
  • احسان قرقانی
  • ۵ خرداد
  • ۰
  • مهندس رامین میرحاصلی از جوانان موفق و فعال در زمینه های علمی ، فرهنگی و … است که سایت قشقایی در راستای معرفی چهره های موفق قشقایی گفتگویی با ایشان ترتیب داده است که در زیر میتوانید بخوانید. جناب میرحاصلی با سلام و خسته نباشید خدمت حضرتعالی، لطفا بیوگرافی مختصری از خود برای معرفی به […]

    گفتگوی قشقایی آنلاین با مهندس رامین میرحاصلی از جوانترین اساتید دانشگاه
  • مهندس رامین میرحاصلی از جوانان موفق و فعال در زمینه های علمی ، فرهنگی و … است که سایت قشقایی در راستای معرفی چهره های موفق قشقایی گفتگویی با ایشان ترتیب داده است که در زیر میتوانید بخوانید.

    جناب میرحاصلی با سلام و خسته نباشید خدمت حضرتعالی، لطفا بیوگرافی مختصری از خود برای معرفی به مخاطبان قشقایی آنلاین بیان نمایید ؟

    رامین میرحاصلی هستم متولد ۲۹/۰۶/۱۳۷۰ شهر اوز از نواحی لارستان کهن دارای لیسانس عمران – کارشناسی ارشد مدیریت پروژه

    استاد دانشگاه ازاد اسلامی سابقه ۵ سال فعالیت اجرایی ( سرپرست کارگاه و مدیر پروژه ) مدیرعامل شرکت هما پایدار جنوب در حوزه انرژی فعالیت دارم .جایزه جوان برتر ار استان شاهچراغ در سال ۹۴  در حرم شاهچراغ –  جایزه کارافرین برتر قشقایی در سال ۹۳  در تهران

     

    مهندس چرا رشته ی عمران  رو برای ادامه ی تحصیلات انتخاب نمودید ؟

     

    رشته عمران به نظرم یک رشته فوق العاده ای هست از گستردگی این رشته خوشم میومد ، ببینید بازار کار این رشته از اقیانوس شروع میشه تا به برج های فلک کشیده از کویر تا جنگل ، از روستا تا شهر ، از جنگ تا صلح …

    من فکر می کنم رشته عمران در شکل گیری و پیدایش انقلاب صنعتی هم تاثیر داشته …

    پس شما با تمام این دلیل ها به من حق نمی دید …

     

    جناب  میرحاصلی می خواستم نظرتون رو در مورد دانشگاه ازاد اسلامی بدونم ؟

    دانشگاه ازاد بزرگترین دانشگاه حضوری جهان هست ، دانشگاه ازاد بزرگترین سرمایه اش، آیت الله هاشمی رفسنجانی را از دست داد و این به بدنه و سیستم دانشگاه ازاد ضربه ی خیلی سنگینی رو زد ولی به کمک رهبری و با انتخاب دانشمند فرزانه دکترولایتی مسیر ترقی و رشد و توسعه برای دانشگاه ازاد چون گذشته فراهم گردید . 

     

    جناب مهندس در مورد تفاوت های  تحصیل در ایران و خارج از کشور مختصر توضیحی رو بدین ؟

     ببینید در مورد تحصیل در خارج از کشور در مقاطع بالاتر دکتری و فوق لیسانس در کارهای تحقیقاتی  و… البته من در حوزه مهندسی  اطلاع دارم اون ها از ما قوی تر هستند مثلا در اسیا در رشته عمران ژاپن و سنگاپور  خوب هست ولی در اروپا آلمان و فرانسه و سوید و…

    تفاوت به نظرم در بحث کارهای تحقیقاتی هست و اونجا نحوه برگزاری کلاس ها دقیق تر و منظم تر هست و

     

     تاثیرگذارترین فرد درزندگی شماچه کسی بوده که سعی کردیدازاون الگوبگیرید؟

     بدون شک پدر و مادر جزو اولین و تاثیرگذارترین افراد در زندگی همگی ما بوده اند و ساختارهای بنیادین رفتاری افراد را  پایه گذاری کرده اند. رفتارهای فردی و اجتماعی و بسیاری مسائل در زمره اموزه ها و تاثیرگذاری والدین در رفتار فرزندان جای میگیرد ، اما با گذشت زمان و بالارفتن سن افراد میزان تاثیرگذاری سایر افراد که گاه از حیطه اقوام فراتر میرود هم بیشتر شده و با توجه به ارتباطات اجتماعی افراد دایره تاثیرگذاری افراد  بزرگتر و وسیعتر میشود. یادم میاد  در سفر من به مالزی با اقای کیم پارک اشنا شدم ، من رفته بودم  مالزی جهت کلاس های بریتیش کنسول  ثبت نام کنم و در اونجا از زمان اشنایی من با ایشون من جذب ایشون شدم و رفتارهای اجتماعی و فرهنگ و ادب و نحوه ی زندگی ایشون همیشه در من تاثیر زیادی داشت و به نوعی نظم و انظباط ایشون در من; اثر کرد که هیج زمان فراموش نخواهم کرد و همیشه به دوستانم در خارج از کشور توصیه می کنم در صورت امکان با دوستان اهل کشور چین خونه رنت کنند که زندگی کردن با مردم چین در اینده خیلی میتونه به رفتارهای  ما کمک کنه .

     

    از بهترین دوستانتون تو دوران تحصیل میتونین نام ببرین؟

    جناب مهندس فرهاد رحمن زاده خاطرات بسیار خوبی با ایشون دارم.

     

    اوغات فراغت خود را چگونه می گذرانید؟

    کتاب، فیلم، موسیقی و … البته اگه وقتی از خانواده و کار اضافه بیاد.

     

    دانشجوی خوب؟

    دانشجویی که در زندگی شخصیش موفق باشه، نه اینکه صرفاً درسی را حفظ کرده باشه و نمره ای ….زندگی قشنگ ترین درسها را میده و بالطبع  سخت ترین امتحانات را میگیره.

     

    به طور کلی نظر شما در رابطه با سیستم آموزشی دانشگاه چیست؟ یعنی سیستم، دانشجو را به چه سمتی می‌برد؟ این‌که فقط نمره بگیرند، یا این‌که درس را بفهمند؟؟

    فکر می کنم در اینکه سیستم آموزشی دانشگاهها مشکل دارد شکی نیست ولی مشکل را در جای دیگر باید جست؛ در خروجی دبیرستانها، در وضعیت نابسامان آموزش وپرورش، در تک بعدی بار آمدن افراد و …  ؛ که باعث می شود خروجی سیستم افراد با قابلیت بالا نباشند؛ بالطبع دانشگاه در ایده آل ترین حالت نیز کار شگرفی نمیتواند انجام دهد.

     

     

    حرف اخر :

    در جامعه امروزی ما متأسفانه ثروت اصالت پیدا کرده و آنهایی که توانمندی مالی ندارند، بسیاری از حقوق اجتماعی ابتدایی خود را از دست می‌دهند. متأسفانه نظام آموزشی نیز دچار چنین بحرانی شده و موقعیت‌های تحصیلی مناسب را تنها در اختیار آنهایی قرار می‌دهد که توان پرداخت این رقم‌های سنگین و گاه نجومی را دارد؛ و چه ظلمی از این بزرگ‌تر که به فردی بگویند حق درس خواندن نداری، چون بضاعت مالی نداری. نباید تردید داشته باشیم که بازکردن درهای دانشگاه برای دهک‌های پایینی جامعه که از استعداد و توانمندی علمی لازم برخوردارند، مقدمه‌ای خواهد شد برای تزریق یک روح تازه در مسیر علمی و حتی مدیریتی کشور. تاریخ نشان داده که بسیاری از مفاخر ایران از همین طبقات مستضعف جامعه بوده‌اند که درس خوانده و خودی نشان داده‌اند، اما حالا که درهای دانشگاه را به روی این افراد بسته‌ایم، اساس فرصت بروز استعدا را از آنها گرفته‌ایم

    برچسب ها رامین میرحاصلی

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *