×
×

سودای آینده، جوانان روستایی و عشایر را راهی زندان‌ها کرد

  • کد نوشته: 4882
  • احسان قرقانی
  • ۲ تیر
  • ۰
  • غلامعلی کاظمی قشقایی در گفتگو با خبرگزاری میزان گفت: سبک زندگی ایلات و عشایر تفاوت بسیاری با زندگی شهری دارد. با پیشرفت تکنولوژی و نقش آن در زندگی مردم، نیاز به آموزش را به یکی از ملزومات حیات، تبدیل کرده است. وی افزود: فرهنگ به عنوان مهمترین عامل برای رشد افراد یک جامعه محسوب می‌شود […]

    سودای آینده، جوانان روستایی و عشایر را راهی زندان‌ها کرد
  • غلامعلی کاظمی قشقایی در گفتگو با خبرگزاری میزان گفت: سبک زندگی ایلات و عشایر تفاوت بسیاری با زندگی شهری دارد. با پیشرفت تکنولوژی و نقش آن در زندگی مردم، نیاز به آموزش را به یکی از ملزومات حیات، تبدیل کرده است.
    وی افزود: فرهنگ به عنوان مهمترین عامل برای رشد افراد یک جامعه محسوب می‌شود و تا حدی پیش می‌رود که به جرأت می‌توان گفت: با حل معضلات فرهنگی، مشکلات جامعه سامان داده می‌شود و از اشاعه آرمان‌های بیگانه در بین مردم جلوگیری و میزان جرم و جنایت را کاهش می‌دهد.
    فعال فرهنگی ایل قشقایی خاطر نشان کرد: فرهنگ ایلات و عشایر مبتنی بر فرهنگ اصیل ایرانی است که با وجود به روز شدن جامعه در فرآیند مدرن شدن، هنوز بر اعتقادات و سبک زندگی خود پایبند بوده و همچنان راه و رسم گذشته را نسبت تربیت فرزندان خود اعمال می‌کنند.
    وی عنوان کرد: مشکل تضادهای فرهنگی و تغییر هویت از ایلات و عشایر و زندگی روستاییان غافل نمانده و گریبان گیر فرزندان این قشر شده است. تحصیل و آینده نگری نسبت به نسل جوان کشور، مسیر فرزندان را به شهر‌ها کشانده و در قبال رشد و شکوفایی، هویت، فرهنگ و اصالت پاسوز پیشرفت شده است.
    غلامعلی کاظمی قشقایی در ادامه اذعان داشت: ادامه تحصیل، اشتغال و آینده نگری، منجر به مهاجرت قشر جوان از روستاها، به شهر‌ها شد و بیگانگی و تناقض با فرهنگ خانواده‌ها را به وجود آورده است. ضعف در انتقال فرهنگ اصیل و رخنه فرهنگ‌های اشتباه در هویت ها، مشکلاتی، چون افزایش جرم و جنایت را به بار آورده است.
    وی گفت: بر اساس آمارهای موجود، درصدی از زندانیان کشور را روستائیان و ایلات عشایری تشکیل می‌دهند که باهدف اشتغال و ادامه تحصیل راهی شهر‌ها شده و گرفتار جرم و زندان شده اند.
    فعال فرهنگی ایل قشقایی تأکید کرد: اگر بر بحث فرهنگی بیش از مسائل دیگر کار شود حتما در کاهش جرم و جنایت تأثیر به سزایی دارد و شرایط را برای کارآفرینی و اشتغال و بهبود اقتصاد خانواده در خود روستا‌ها فراهم می‌کند. این در حالی است که فرهنگ حاکم بر جامعه با فرهنگ خانواده‌ها تناقض داشته و فرد را در یک محیط جدید به از خود بیگانگی و ولنگاری می‌کشاند بنابراین مسئولین باید به فکر فرهنگسازی باشند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید